Feedback

Har du lyst til at sende os lidt feedback fra en fest hvor vi har underholdt med musik, eller har du gode idéer til hvordan Natholdet kan blive endnu bedre, så er du mere end velkommen til at sende en lille besked ved hjælp af kontaktformularen herunder. Vi udvælger de bedste af kommentarerne, og poster dem på forsiden af hjemmesiden.

 

Jeres mening er vigtig - så vi glæder os til at høre fra Jer!

 

 

SEND DIN KOMMENTAR HER

 
ARKIV

I er bare vildt gode!

Kære Natholdet. Tusinde tusinde tak for en fantastisk musik til vores fest igår. Det var såååååå meget det vi havde ønsket og håbet på, dette såvel til middagen som til dansen, vi er meget taknemmelige. I er bare vildt gode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hils de andre to og vi håber sådan at kunne feste med jer igen.

 

De kærligste hilsner

Sanne og Peter

- - -

Helt kanon!

Jeg synes I gjorde det HELT KANON. Rigtig god lyd - perfekt lydniveau - og super fed forsanger! Igen STOR tak fordi I kom til Fuglsø og spillede for os. 

 

Mange hilsner,Annedorte, Dansk Agronomforening

- - -
 

Stemning, smil og et levende band!

Hej Nikolai! Først vil vi sige tusinde, tusinde tak for en fantastisk aften. I var fantastiske, og med til at skabe en kanon fest. Dejligt at høre, at I også syntes det var en god aften.

 

I spillede dejligt afdæmpet musik under middagen, den lidt jazzede tone I havde, var behageligt og stemningsfuld. Dansegulvet var en fest i sig selv, da pigerne stod foran trommeslageren og råbte "Allan – Allan – Allan".. I havde en stemning, smil og er et levende band, der var med til at skabe et brag af en fest. I spillede så mange gode numre, hvor gæsterne kunne danse og synge med..

 

Ved fra vores søn Mikkel, at han var benovet over at I spillede med til Thomas Helmig nummereret “Så lover jeg..” – Mikkel fortalte, at I vist ikke havde den på jeres repertoire. Det var en utrolig rørende sang og sikken en oplevelse med alle gæsterne som kor.

 

Flere af vores gæster har rost jer, og spurgt ind Natholdet. Så tusind tak for en dejlig aften - de varmeste anbefalinger herfra.

 

Kærlige hilsner, Dorte og Jørgen

- - -

 

Gang i dansegulvet!

Hej Natholdet. Bare en lille hilsen for at fortælle Jer, at I skal have tak for en gang god musik. Det er længe siden der har været så meget gang i dansegulvet! Hvis jeg skal stå for festen igen næste år, ved jeg godt hvem jeg ringer til! :)

Mange hilsner,

Birgitte, Sejet Planteforædling

- - -

 

Simpelthen en skøn aften!

Det blev lige den aften, vi kunne have drømt om og håbet på - og du og Natholdet har bestemt en kæmpe aktie i, at det blev tilfældet.

Vi nød hvert sekund og al jeres musik var god - og sad lige i skabet. Der var ikke noget, vi kunne have ønsket os anderledes (måske lige regnen, men vejret kan vi alligevel ikke lave om på, så det er der ingen grund til at have på ønskelisten).Tak igen for en pragtfuld aften - vi har nu en uforglemmelig aften og et dejligt sølvbryllup at se tilbage på.

 

Mange hilsner til jer alle tre fra os begge

Charlotte og Jan

 

- - -

 

Det bedste bryllupsband nogensinde!!!

Kære Natholdet! Hvor er min mand og jeg lykkelige over, at vi valgte jer til at spille til vores bryllup d. 9. august. I var fremragende! Ikke nok med, at I spillede præcist det vi ønskede, så gjorde I det virkelig med stil så hårene rejste sig. Igen skal I have tak for, at I hjalp mig med musikken til min helt egen sang til min mand. Hvor var det fedt!!! I er for seje! Ønsker jer alt bedst fremover og håber vi ses igen :-D

 

De bedste hilsner Mette

 

- - -

 

Kære alle fra Natholdet

Wow! Jeres musik til vores bryllup blev til noget helt særligt. Ikke nok med at det lød som en hel jazzklub under spisningen, men også som en stor livekoncert til dansetten - alle gæsterne har virkelig rost Jer til skyerne, og hvor var det dejligt at I også "bare" spillede de ekstranumre der kom som opfordringer til sidst. Bare vi snart havde bryllup igen! ;)

 

De bedste hilsner,

Karen og Jan fra Bogense

 

- - -

 

Hej Natholdet

Tak for jeres indsats til vores sølvbryllup.

I gjorde det supergodt - og vi kunne have danset til jeres gode musik hele natten. Vi valgte istedet at stoppe festen, da den var på toppen. Vi vil gerne anbefale jer til andre. I var bare gode.

 

Hilsen

Jørgen H.

 

- - -

 

Hej Natholdet

Kun en lille hilsen for endnu engang at sige, at I gjorde det supergodt til vores fest i lørdags. I spillede lige det musik, vi ønskede os. Og gæsterne var af den samme mening! Også flot, at I tacklede det så pænt, at vi blev forsinkede og endda spillede et ekstranummer.

 

Med venlig hilsen

Bente L. S.

 

- - -

 

Kære alle fra Natholdet.

Tak for suveræn god musik til min kones fødselsdag. I gav den virkelig gas og alle gæster var meget begejstrede for Jeres musik. Godt gået, drenge....I får hermed helt uforbeholdent de allerbedste anbefalinger......I spiller bare pi*** godt, simpelthen. Og Jesper, du spiller en god spade!

 

Mvh

HW

 

- - -

 

Hej

Mange tak for den gode musik i leverede til vores bryllup på den gamle grænsekro. Alle var helt vilde med det musik I spillede og der blev danset lige fra start til slut.Vi er meget glade for at I var med til at gøre det til en uforglemmelig fest for os og vores gæster.

 

Mvh.

Anja og Michael