Natholdet - musik til bryllup og fest 

Vi gør din fest til en uforglemmelig oplevelse

Natholdet er et velspillende rock/pop band, der spiller livemusik til festen. Vi har specialiseret os i bryllupper og firmafester, men kan selvfølgelig også bookes ind til andre festlige lejligheder.

 

Natholdet spiller i hele landet, hvor god musik ønskes til at gøre festen til en uforglemmelig begivenhed. Bandet består af 3 dygtige og rutinerede musikere der har spillet sammen i adskillige år, og har mere end 1500 jobs i bagagen. Vi sætter en ære I at musikken lyder autentisk, og med vores afslappede stil og glimt i øjet, gør vi din bryllupsfest til en helt unik musikalsk oplevelse.

 

På de følgende sider kan du læse mere om Natholdet, høre musikken online og meget mere. For yderligere information om hvordan du hyrer bandet eller hvordan du får et uforpligtigende tilbud, kan du læse mere under BOOKING øverst i menuen.  

 

Vi glæder os til at gøre netop DIN fest til noget helt særligt!

NYT FRA NATHOLDET
24 JUN 18   MUSIKALSK MISSION I AALBORG ZOO

Vi er så priviligerede at få lov til at spille nogle helt fantastiske steder, og ét af dem var særdeles eksotisk – det var til Sanne og Peters sølvbryllup i Aalborg Zoo i sommers. Ret vildt at høre papagøjer og løvebrøl i det fjerne, men også en rimelig heftig oplevelse at pakke sammen om natten, i silende regnvejr og bælgragende mørke, mens man kan høre en bjørn der trasker prustende rundt, kun 5 m. derfra! Måske den ville have ekstra nummer?

01 MAJ 18   ROSER DER VARMER

Vi får heldigvis mange varme ord med på vejen når vi er ude at spille til bryllupper, sølvbryllupper, firmafester osv. Men én der virkelig varmede og rørte os, var da vi spillede til Dorte og Jørgen's bryllup på Kongebrogården i Middelfart. Hér er hvad de skrev:


 

Hej Nikolai

 

Først vil vi sige tusinde, tusinde tak for en fantastisk aften. I var fantastiske, og med til at skabe en kanon fest. Dejligt at høre, at I også syntes det var en god aften.

 

I spillede dejligt afdæmpet musik under middagen, den lidt jazzede tone I havde, var behageligt og stemningsfuld. Dansegulvet var en fest i sig selv, da pigerne stod foran trommeslageren og råbte "Jeppe  – Jeppe  – Jeppe".. I havde en stemning, smil og er et levende band, der var med til at skabe et brag af en fest. I spillede så mange gode numre, hvor gæsterne kunne danse og synge med..

 

Ved fra vores søn Mikkel, at han var benovet over at I spillede med til Thomas Helmig nummereret “Så lover jeg..” – Mikkel fortalte, at I vist ikke havde den på jeres repertoire. Det var en utrolig rørende sang og sikken en oplevelse med alle gæsterne som kor.

 

Flere af vores gæster har rost jer, og spurgt ind Natholdet. Så tusind tak for en dejlig aften - de varmeste anbefalinger herfra.

Kærlige hilsner, Dorte og Jørgen

 

Det er da ikke til at stå for? Du kan læse flere anmeldelser og feedback fra mange af vores kunder her, og så glæder vi os ellers til også at gøre DIN fest til en musikalsk oplevelse. 

04 JAN 18   TOP UNDERHOLDNING - OGSÅ i 2018

Skal du giftes til sommer? Er der en rund fødselsdag om hjørnet? Kontakt Natholdet, og få et godt tilbud til musikken. Vi allerede nu er ved at booke til sommeren, så tøv ikke med at indhente et tilbud hos os - det gælder for alle fester og bryllupper i 2018!

30 JUL 17   STUDIEINDSPILNING FORUD FOR BRYLLUP
Klik for at se i stor størrelse

Natholdet blev for nyligt kontaktet af Mette, som ønskede at give en helt særlig gave til hendes kommende mand, nemlig en sang som hun selv havde skrevet tekst og melodi til. Natholdet komponerede efterfølgende musikken til, og indspilningerne blev færdiggjort i Natholdets studio. La Grande Finale, selve fremførelsen til brylluppet, forløb over alt forventning, og der var ikke et øje tørt - slet ikke fra gommen!

 

HUSK: Har du specielle musikalske tanker eller ønsker ifht. din kommende fest, så kom endelig på banen med dem; vi gør en stor ære i, at gøre netop DIN fest til noget helt særligt! 

FEEDBACK

,,


I er bare vildt gode!

 

Tusinde tusinde tak for en fantastisk musik til vores fest igår. Det var såååååå meget det vi havde ønsket og håbet på, dette såvel til middagen som til dansen, vi er meget taknemmelige. I er bare vildt gode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

De kærligste hilsner

Sanne og Peter

,,


Helt kanon!

 

Jeg synes I gjorde det HELT KANON. Rigtig god lyd - perfekt lydniveau - og super fed forsanger! Igen STOR tak fordi I kom til Fuglsø og spillede for os. 

Mange hilsner,
Annedorte, Dansk Agronomforening
 

,,

Simpelthen en skøn aften!

 

Hej Natholdet! Det blev lige den aften, vi kunne have drømt om og håbet på - I har bestemt en kæmpe aktie i, at det blev tilfældet. Vi nød hvert sekund og al jeres musik var god - og sad lige i skabet.Der var ikke noget, vi kunne have ønsket os anderledes (måske lige regnen, men vejret kan vi alligevel ikke lave om på, så det er der ingen grund til at have på ønskelisten). Tak igen for en pragtfuld aften - vi har nu en uforglemmelig aften og et dejligt sølvbryllup at se tilbage på.

 

Mange hilsner til jer alle tre fra os begge,

Charlotte og Jan

,,

Det bedste bryllupsband nogensinde!!!

 

Kære Natholdet! Hvor er min mand og jeg lykkelige over, at vi valgte jer til at spille til vores bryllup d. 9. august. I var fremragende! Ikke nok med, at I spillede præcist det vi ønskede, så gjorde I det virkelig med stil så hårene rejste sig. Igen skal I have tak for, at I hjalp mig med musikken til min helt egen sang til min mand. Hvor var det fedt!!! I er for seje! Ønsker jer alt bedst fremover og håber vi ses igen :-D

 

De bedste hilsner Mette

,,

Kære alle fra Natholdet

Wow! Jeres musik til vores bryllup blev

til noget helt særligt. Ikke nok med at

det lød som en hel jazzklub under spisningen, men også som en stor livekoncert til dansetten - alle gæsterne har virkelig rost Jer til skyerne, og hvor var det dejligt at I også "bare" spillede de ekstranumre der kom som opfordringer til sidst. Bare vi snart havde bryllup igen! ;)

 

De bedste hilsner,

Karen og Jan fra Bogense

,,

Hej Natholdet

Tak for jeres indsats til vores sølvbryllup.

I gjorde det supergodt - og vi kunne have danset til jeres gode musik hele natten. Vi valgte istedet at stoppe festen, da den var på toppen. Vi vil gerne anbefale jer til andre. I var bare gode.

 

Hilsen

Jørgen H.

IMG_5507.JPG